Hej, det är jag som är JannaOm man tittar på mina intyg från sjukvården så har jag diagnos ME/CFS och myalgi. Med de diagnoserna i ryggsäcken så blev jag informerad om att det inte fanns några behandlingar som kunde göra mig frisk och jag var tvungen att lära mig leva med min sjukdom. Jag vägrade acceptera detta och studerade därför på egen hand allt jag kunde komma över för att hitta min väg tillbaka till hälsan. Nu vill jag hjälpa andra att hitta rätt också. Din kropp strävar alltid,

oavsett vilket skick din den är i,

mot optimal hälsa.Kvalifikationer


Utbildning:

3 årig ekonomisk linje

3 årig naturvetenskaplig linje

1 år konsumentekonomisk kurs

1 år utbytesstudent i USA

1 år på 3 år Biomedicinsk analytisk utbildning högskolan


Specialiteter

  • Fästingburna infektioner

  • Näringslära

  • Örter


  • ME/CFS

  • Ekologisk hudvård

Sedan 2016 är jag ordförande i Borrelia och TBE Föreningen i Sverige. Jag har mött många sjuka under dessa år och har lärt mig otroligt mycket. 


Jag har mött många intressanta och kunniga läkare och terapeuter, både i Sverige och internationellt, som blivit mina mentorer. Stöter jag på något som jag inte redan vet så har jag många att rådfråga.


Jag älskar att lära mig nya saker och följer nya rön och forskning kring hälsa och inte minst fästingburna infektioner. 


Jag har arbetat nära Titti Alvarsson, Dalapraktiken, sedan 2016 då vi inledde ett samarbete. Hon har under åren lärt mig allt om zoonosanalysmetoden som hon vidareutvecklat från en metod av Dr Bela Boszik. Tillsammans har vi testat flera hundra personer. 


Jag har ett stort engagemang för att söka rätt på kunskap som kan hjälpa människor i deras utveckling. Min stora passion har länge varit bland annat örter och vitaminer. Intresset för ortomolekylär medicin växer ständigt och jag har själv erfarenhet av detta. De som känner mig väl vet att jag alltid talar varmt om c-vitamin och dess läkande kunskaper.Artiklar som jag skrivit finner du här